Nieuws

Videoterugblik op het afgelopen politieke jaar met I ❤️ my job, onze digitale sessies en Vooruit on tour

Team Vooruit

Friday 23

July 2021 13:25

Wie Vooruit volgt op Facebook of Instagram, weet het al: wij gebruiken video om het verhaal dat we allemaal samen schrijven als Vooruit in beeld te brengen. Nu de zomervakantie voor de deur staat, blikken we samen terug op onze beste video’s.

 • Hannes Anaf op zoek naar antwoorden in de PFOS-commissie

  Vlaams Parlementslid Hannes Anaf werd voorzitter in de PFOS-commissie. Een goede keuze, want wij kennen Hannes als iemand die zich vastbijt in dossiers en er alles aan doet om de waarheid naar boven te brengen. Sterk werk, Hannes!

 • Meryame Kitir in gesprek met Palestijnse vrouwen

  Als Minister van Ontwikkelingssamenwerking heeft Meryame Kitir regelmatig contact met buitenlandse instanties. Een memorabel moment was een gesprek dat ze voerde met Laila en Haneen, twee vrouwen uit Palestina.

  “We zijn blij dat we dit overleefd hebben. Je ziet hier onze glimlach, maar achter die lach schuilt pijn. We hebben ondersteuning nodig voor onze mentale gezondheid.”

  Daarom gaan we op zoek naar een duurzame oplossing voor Laila, Haneen en alle getroffenen in Palestina.


  https://www.instagram.com/p/CPJLmcVIDEz/
 • I ❤️ my job

  Martine, Evelien, Louis, Anaïs, Joost en Didier houden van hun job. Wat hun job precies is? Leerkracht, straathoekwerker, docent skateboarden… Verschillende mensen, verschillende beroepen, verschillende verhalen. Check elk verhaal in de video’s hieronder. 

  Hou jij ook zo van je job? Laat het ons weten!

  Samen gaan we vooruit, samen zijn we Vooruit

  Vooruit gooit ramen en deuren open. Iedereen die gelooft in de kracht van vooruitgang is meer dan welkom! Daarom lanceerden we in maart onze digitale sessies. Meer dan 2000 mensen schreven zich in om hun gedacht te zeggen over verschillende onderwerpen. 

  Heb je onze digitale sessies gemist? Geen nood, want in het najaar komen er nog tal van mogelijkheden om je stem te laten horen, zowel digitaal als fysiek! 

 • 1 mei, 1 strijd, 1 toekomst

  Ook dit jaar ging 1 mei digitaal door. Voorzitter Conner Rousseau gaf zijn traditionele 1 mei-speech. Hij ging ook met Vooruit on tour met Rob, Helga, Jonith, Yasmina, Chloë en Caroline in gesprek over hun strijd van het voorbije jaar. Herbeleef 1 mei hieronder:

 • En nu Vooruit

  Last but not least: als we het over dé video’s van 2021 hebben, dan kunnen we er niet omheen. Op 21 maart werden wij Vooruit, de socialistische beweging. De kick-off verliep digitaal, met een mix van live beelden, vooraf opgenomen boodschappen en een studio vol extended reality. Herbekijk de lancering van Vooruit.

   

  Bekijk meer video's via onze Facebookpagina en Youtubekanaal

Over de Auteur

Team Vooruit

Deel dit artikel met je vrienden. Een kleine moeite maakt een groot verschil.