ComedyKAAS

Oostende. ComedyKAAS met Mohsin Abbas

vrijdag 08 april, 2022 | 18:00 -22:00
Locatie:
't Verschil, Oostende

Kom heerlijk genieten van een verfijnde kaasschotel met een vleugje humor als dessert!

Programma

18.00 uur Kaasschotel - VOLZET! 

20.00 uur Voorprogramma Kjen Descheemaecker

20.30 uur Stand up Comedian aka Gemeenteraadslid Mohsin Abbas 

TICKETS: voor het KAASgedeelte zijn er geen plaatsen meer. Er zijn enkel nog een beperkt aantal Comedy-tickets (20u) te koop aan de deur. Prijs voor een comedyticket is 10 euro. Vol is vol! 


Wie zijn die stand-up comedians?
Kjen Descheemaecker 
 
In 2014 besloot Kjen om zijn passie voor comedy te combineren met zijn ervaring als Vlaams kampioen beatbox. Hij observeerde muziek in al zijn facetten en maakte daar grappige sketches over. Zijn comedyshows zijn een unieke mix van humor en beatbox. Hij verwent het publiek met verschillende lachsalvo's om ze daarna te overdonderen met zijn beatboxkunsten. Dit alles is samen verweven tot een mooi geheel met veel herkenbare grappen die vaak handelen over muziek.
 
Mohsin Abbas 
 
Mohsin Abbas is gemeenteraadslid voor Vooruit Oostende én ook al 5 jaar stand up comedian. Ken je hem niet? Dan is dat omdat je hem nog nooit aan het werk hebt gezien. Eénmaal hij op het podium staat, zorgt hij ervoor dat je zijn naam nooit meer zal vergeten. Verwacht je aan grenzeloze humor in sneltempo!

Inschrijvingen: 26

Peter Desnerck Vanessa Vens Jean-Claude Corveleyn Jan-Piet Bauwens Lesley Gallot Koenraad Lecluyse Cecilia Van Raemdonck Nancy Moyaert Maartje Snoeck Björn Pannecoucke

Kom je?