Nieuws

LOKAAL: Kalmthout - Volgende ronde

Vooruit Kalmthout

Monday 08

July 2024 11:06

Ook in Kalmthout kwam Vooruit heel fraai uit de verkiezingen van 9 juli. De partij steeg met 4,5% en scoorde voor de Kamer bijna 11%. Nu wordt het uitkijken naar de volgende ronde.

In Kalmthout wordt het gemeentebeleid al decennia lang bepaald door één enkele partij. Met de mening van andere partijen hield die te weinig of geen rekening. Vanuit de oppositie kon sp.a/Vooruit af en toe scoren door kritisch onderzoek van dossiers en met onderbouwde argumenten. Maar we willen meer. We willen meer impact en voortaan ook mee besturen. Voor een sociaal rechtvaardig beleid!

 

Groen en Vooruit namen in Kalmthout een initiatief van verbinding. Met open blik voor iedereen gaan we samen in één kartel naar de gemeenteraadsverkiezing. Samen staan we sterker om de alleenheerschappij door te breken en nieuwe beleidsinitiatieven te lanceren. Het kartel heeft daarvoor een stevig verkiezingsprogramma onder het thema:

Iedereen Vooruit in ’t Groen.

 

We komen met voorstellen voor een sterker sociaal beleid, wonen, onderwijs, mobiliteit, gebruik van de publieke ruimte, een nieuwe politieke cultuur, optimaal gebruik van de publieke ruimte, sport, cultuur, toerisme.

Op de website www.groenvooruitkalmthout.be worden ze gelanceerd met een kick-off moment op 21 juli.

 

Benieuwd? Wil je meer weten of met ons meedenken?

Volg ons dan op of neem contact met: [email protected]


Ga naar Vooruit Kalmthout
Over de Auteur

Vooruit Kalmthout

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant