Nieuws

LOKAAL: Kalmthout - Vier de vooravond van mei

Vooruit Kalmthout

Sunday 31

March 2024 20:18

Op dinsdag 30 april staan we aan de vooravond van het 1-meifeest. Dat willen we samen vieren! In ons Volkshuis van Kalmthout  organiseren we een gezellige Voor(uit)Avond.

In de grote zaal kun je op krachten komen met een heel democratische en vooral lekkere spaghetti naar keuze. Vanaf 18 u. tot 21 u. staat onze chef-kok Bartolino met zijn familiale ploeg garant voor kwaliteit. Vanaf 19 u. is er live muziek en ambiance in het café. En enkele kopstukken lopen er vast ook wel rond voor een babbel. 

Madam Fred (alias Freija D’Hondt) zorgt voor een muzikale opkikker. De boys Casserole Fermer vullen vanaf 21 u.  het café akoestisch met schwung, melodieuze en energieke nummers.

Het optreden in het café is natuurlijk gratis. Aarzel niet om vrienden, familie en sympathisanten mee te brengen.

Kom je ook genieten van de spaghetti, schrijf dan aub in met het formulier in bijlage. Je stuurt het dan onze penningmeester [email protected]  

Inschrijven voor 24 april is de boodschap 😄

We kijken er naar uit, om ons klaar te stomen voor een strijdvaardige 1 mei. Dan kun je in de voormiddag misschien naar de stoet in Antwerpen? In de namiddag gaan we lekker vieren en BBQ-en bij de kameraden in Essen.

Met vriendelijke groeten van Vooruit Kalmthout


Ga naar Vooruit Kalmthout
Over de Auteur

Vooruit Kalmthout

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant