Nieuws

LOKAAL: Inhoudelijke werkgroepen van start

Vooruit Mechelen

Friday 07

April 2023 16:02

De verkiezingen van 2024 komen dichterbij. Wij willen uitpakken met een inhoudelijk sterk programma, gedragen en mee opgesteld door onze leden, sympathisanten en andere Mechelaars. In tegenstelling tot de partijen in het stadsbestuur, staan wij immers pal tussen de mensen. Denk je graag mee? Schrijf je in voor één van onze inhoudelijke werkgroepen en brainstorm mee over de belangrijkste uitdagingen waar onze stad voor staat. 

Werkgroep Sociaal

In de werkgroep sociaal gaan we op zoek naar het antwoord op de belangrijke vraag: hoe houden we Mechelen betaalbaar, zodat iedereen mee kan? Hoe zorgen we ervoor dat de rekening klopt op het einde van de maand? Niet enkel voor de zwaksten, maar voor alle Mechelaars die hun best doen? Hoe gaan we als stad om met de crisis in de kinderopvang? Schrijf je hier in.

Werkgroep Onderwijs

Hoe maken we van Mechelen de beste stad voor kinderen en jongeren?  Hoe zorgen we voor het beste onderwijs in Mechelen? Hoe pakken we het lerarentekort aan? Schrijf je hier in voor onze werkgroep onderwijs en brainstorm mee.

16/05 - Werkgroep Klimaat

Hoe maken we Mechelen klimaatneutraal? Hoe krijgen we iedereen mee in de energietransitie, en zorgen we dat de zwaksten niet de dupe zijn? Hoe beschermen we de natuur in en rond onze stad, en maken we onze straten groen, leefbaar, en klimaatrobuust? Meedenken over deze vragen? Schrijf je hier in. 

23/05 - Werkgroep Mobiliteit

Hoe houden we Mechelen leefbaar en bereikbaar voor iedereen? Hoe maken we onze straten verkeersveilig? Hoe moedigen we fietsen aan, zonder andere weggebruikers weg te pesten? Hoe versterken we het openbaar vervoer in en rond onze stad? Schrijf je hier in voor onze werkgroep mobiliteit.


Ga naar Vooruit Mechelen
Over de Auteur

Vooruit Mechelen

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant