Nieuws

Heb jij alles om goed en gelukkig te leven? Praat er met ons over op de digitale sessies

Team Vooruit

Thursday 22

April 2021 14:29

Onze eerste digitale sessie over een goed en gelukkig leven was meteen een succes. De overgrote meerderheid van de deelnemers gaf de bijeenkomst een tevredenheidsscore van negen of hoger. Kon je er nog niet bij zijn? Schrijf je dan nu in voor onze derde of vierde sessie over een goed en gelukkig leven op 6 en 8 mei 2021. 

 

Heb je het gevoel dat je keihard je best doet maar het nooit genoeg is? Of gaat net alles van een leien dakje? En wat moet de overheid doen om ervoor te zorgen dat jij gelukkig kan leven? Tijdens deze sessies stellen we de vraag: wat is dat, een goed en gelukkig leven? En wat is daarvoor nodig? Daar willen we met heel veel mensen over spreken.

Vooruit gooit alle ramen en deuren open voor iedereen die bereid is positief mee te denken. Want de beste expert over je eigen leven, dat ben jijzelf

De beste expert over je eigen leven, dat ben jijzelf

We gaan pas vooruit, als ook jij vooruit gaat. Dat is de missie van onze beweging. Het is namelijk de taak van de politiek om de voorwaarden te scheppen zodat mensen makkelijker hun geluk vinden en een goed leven kunnen uitbouwen. Iedereen gelukkig maken is onmogelijk. Alle voorwaarden voor geluk moeten wel worden ingevuld. En hier kom jij in beeld!

“Vooruit gooit alle ramen en deuren open voor iedereen die bereid is positief mee te denken. Want de beste expert over je eigen leven, dat ben jijzelf. Geen politicus of wetenschapper hoog in een toren”, zegt Conner Rousseau. “Daarom vragen wij ideeën van iedereen die constructief wil meedoen om van ons land het beste land ter wereld te maken.”

Wat zijn voor jou de voorwaarden om een goed te leven? Hoe kan de overheid ervoor zorgen dat jij je eigen geluk kan waarmaken? Denk je aan concrete oplossingen?

Jouw input is belangrijk

Zeg je gedacht. Schrijf je in voor de derde (6 mei) of vierde (8 mei) digitale sessie over ‘Goed en gelukkig leven’ met geluksexpert Dajo De Prins. Met deze gesprekken gaan wij aan de slag om prioriteiten te bepalen. Om samen met iedereen die wil op zoek te gaan naar oplossingen en concrete voorstellen uit te werken. Je hoeft hier zeker geen Vooruit-lidkaart voor te hebben. Wees er wel snel bij want de eerste sessie over dit thema, op 10 april, was meteen volzet

Denk mee, doe mee, deel mee.


Ga naar Nieuws Vooruit
Over de Auteur

Team Vooruit

Deel dit artikel met je vrienden.