Nieuws

Congé Général met Anja: "Je zou niet zeggen dat dit een voetbalveld was"

Team Vooruit

Friday 10

September 2021 09:49

De zomer loopt op zijn laatste benen. Alle mensen die nog willen genieten van een mooie nazomer in Vlaanderen, krijgen van onze beweging de beste tips. Vandaag aan de beurt: Anja Vanrobaeys, federaal parlementslid uit Erpe-Mere.

 • Anja's favoriete café

  "Ik geniet enorm van de zomerconcerten in ‘t Hof Schuurke. Onder de oude watermolen met een lekkere pannenkoek of lokaal streekbiertje. Heerlijk!”

   Lees ook  Anja Vanrobaeys: "Dat is een gigantische uitdaging" >

 • Ideale locatie voor zonnekloppers

  Aan de zwemvijver van de Nieuwdonk krijg je een instant strandgevoel. Op een kwartiertje rijden van mijn deur, waan ik me aan zee.”

 • Beste plek om af te koelen

  "Tuin 9420 werd door heel wat helpende handen omgetoverd tot een natuurlijke speel- en ontmoetingsplek. Je zou niet zeggen dat dit ooit een verlaten voetbalveld was.” 

  (Het artikel gaat verder onder de Facebookpost.)

 • Hier kan je goed eten

  In Deluxe Burger geniet je van huisgemaakte burgers met net dat tikkeltje extra. Ik ben zelf zot van de burger met barbecuesaus. Wil je jezelf eens écht goed verwennen? De Purple 15 heeft de lekkerste gegrilde zeevruchten.”

 • Wat te doen bij regen? 

  “Op druilerige regendagen snuister ik graag in vinyl platenwinkels zoals Muzikaalst of Retro Vinyl Lounge. Zalig om daarna thuis te komen en op te warmen met de leukste deuntjes.”
  (Het artikel gaat door onder de Facebookpost.)

  Wat wenst Anja je deze zomer toe?

  “Een zorgeloos najaar waar we kunnen genieten van nog meer vrijheid. Familie terugzien, op restaurant gaan met vrienden en een concert meepikken.”

 • Favoriet ijssalon

  “Bij Hoeve Van Den Bossche verwennen ze je met heerlijk ambachtelijk ijs. Meer dan verdiend na een fietstochtje bergop naar Aaigem. Mijn lievelingssmaak? Probeer zeker eens amarena-kers.”


  Benieuwd naar meer van Anja? Volg haar via Facebook. 


Ga naar Nieuws Vooruit
Over de Auteur

Team Vooruit

Deel dit artikel met je vrienden.