Idee_Cafe__2

Café Idee | Economie | 4 december

maandag 04 december, 2023 | 19:00 -22:00
Locatie:
Kruisboog Tienen, Tienen

Beste Tienenaar,

Hou je van shoppen in Tienen? Wil je meer werken in Tienen? Ben je trots op de lokale handel? Dan hebben we iets voor jou!

Op maandag 4 december 2023 nodigen we je uit voor ons tweede Idee Café, een gezellige avond vol inspiratie en dialoog over hoe we samen de Tiense economie kunnen laten bloeien.

Na het succes van ons eerste Idee Café over Samenleven in Tienen, willen we nu graag jouw mening horen over hoe we meer jobs, innovatie en duurzaamheid kunnen creëren in onze stad. We willen samen met jou en andere experts uit de industrie, handel en landbouw de uitdagingen en kansen bespreken die voor ons liggen.

Dit is geen saaie vergadering, maar een levendige brainstorm waar iedereen zijn stem kan laten horen. We starten met een korte inspiratiesessie om je op te warmen. Daarna gaan we in kleine groepjes aan de slag om concrete ideeën te bedenken voor de toekomst van de Tiense economie. We sluiten af met een gezellige babbel en een drankje.

Dit is een unieke kans om mee te bouwen aan de Big Shift, het grote veranderingsproces dat Vooruit wil realiseren in onze stad. Jouw inbreng is belangrijk voor ons en voor Tienen. Je kan echt het verschil maken!

Schrijf je snel in voor dit gratis event en nodig ook je vrienden, familie en collega’s uit. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op maandag 4 december 2023 van 19:00 tot 21:30 in het Vooruit Café.

Tot dan!

Het Vooruit Team

Inschrijvingen: 17

Kom je?