Nieuws

LOKAAL: Zelzate Bib Zelzate, da’s meer dan alleen boeken

Elle De Kuyper

Thursday 31

March 2022 21:39

Wie al eens een boek ging uitlenen in de Bib merkte het alvast op, de Bib Zelzate is meer dan een boekentempel, het is een plek die jong en oud op een zeer laagdrempelige manier in contact brengt met alle kunstvormen en nog veel meer.

“Of je nu langsgaat om mee te reizen op de golven van een spannend boek, om in contact te komen met lokale kunstenaars, of om wijzer te worden tijdens één van de vele lezingen, de Bib heeft tot doel de Zelzatenaar, groot en klein, te inspireren en verbinden.” zegt Schepen Dellaert. Toegegeven, daar slaagt schepen Dellaert, samen met het team van de Bib, en de Cultuurraad wonderwel in!

Zo exposeerden Paul & Marie Antoinette Leroux onlangs nog met hun schilderkunst in de bib, en kon je tot 16 februari genieten van de prachtige fototentoonstelling van Siegfried Claeys. Maar ook echte natuurliefhebbers vinden binnenkort hun gading in de Bib, want op 10 maart tekent natuurgids Eddy Gadeyne present.

“Naar de Bib komen levert niet alleen nieuwe inzichten op, stelt schepen Dellaert, elk bezoek is goed voor een punt op jouw UiTPAS. Ook dat is altijd leuk meegenomen, nietwaar?”

Ben je benieuwd naar wat de Bib Zelzate allemaal te bieden heeft? Surf dan naar: https://zelzate.bibliotheek.be/


Ga naar Elle De Kuyper
Over de Auteur

Elle De Kuyper

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant