Nieuws

Wijziging fractiewissel Boutersem

Vooruit Boutersem

Friday 26

August 2022 16:04

Met spijt in het hart neemt onze fractie afscheid van Sam Robijns.

Op de gemeenteraad van gisteren diende Sam officieel haar ontslag als raadslid in. Dat moet ze noodgedwongen doen omdat ze zeer binnenkort geen inwoner van Boutersem meer zal zijn en dan mag je niet zetelen in de gemeenteraad.

Het idee om naar het Leuvense te verhuizen speelde al enkele jaren met het oog op de kinderen die allemaal in Leuven naar school gaan en hun vrienden daar hebben, maar het was op zich eerder een plan op langere termijn. Onlangs kwam er echter een woning op de markt echt alles te bieden had wat Sam en haar gezin konden wensen, dus konden ze deze kans niet laten schieten.

Een spijtige zaak voor Vooruit én voor Boutersem, want Sam is zonder twijfel een van de meest gedreven mensen rond de tafel en heeft al meermaals bewezen dat ze er staat voor echt iedereen, ongeacht welke strekking.

We willen de nachtelijke uren niet tellen die ze spendeerde aan het uitspitten van dossiers. Hoe licht of zwaar ze ook waren, Sam ging tot op het bot.

 

Ook al staat ze steevast op haar strepen in de politiek, daarbuiten kennen we Sam vooral als een warme, goedlachse, hulpvaardige vrouw.

Het kan dan ook niet anders dan dat we haar zullen missen, maar tegelijk zijn we uiteraard blij voor haar. Sam verlaat de partij ook niet helemaal, want ze wil ons blijven steunen en we blijven zeker nog contact houden.

In de gemeenteraad zal Sam vanaf september opgevolgd worden door Nawfal Baaza, die we eerder al eens voorgesteld hebben op onze Facebookpagina. Hij zal met veel enthousiasme zijn beste beentje voorzetten. We stelden Nawfal in mei al voor als “bestuurslid in de kijker” en achter de schermen volgt hij de gemeenteraden al een tijdje mee. We zijn er dus van overtuigd dat ook hij dat super gaat doen!

Lieve Sam, nog eens een dikke, dikke, dikke merci voor alles en hopelijk zijn jij en je gezien snel thuis in jullie nieuwe woning! Tot snel!

 

 

Terug naar de homepagina

 


Ga naar Vooruit Boutersem
Over de Auteur

Vooruit Boutersem

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant