Nieuws

Wij horen bij de winnaars van deze verkiezingen

Team Vooruit

Thursday 13

June 2024 16:05

Hier staat een trotse voorzitter. Ik krijg van overal felicitaties, en die felicitaties zijn voor jullie. Ik wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken. Want na een moeilijk jaar zijn we toch erin geslaagd om voor het eerst in 20 jaar te winnen. Dankzij jullie harde werk, jullie overtuiging en jullie vertrouwen in ons team, zijn we erin geslaagd terug fors vooruit te gaan.

Wij horen bij de winnaars van deze verkiezingen.

Vlaanderen heeft getoond dat een partij die opkomt voor de koopkracht en de zorg, wel nog beloond kan worden vandaag. Dat een partij die zich niet bezig houdt met politieke spelletjes maar met eigen inhoud, erop vooruit kan gaan. Dat onze partij die hier staat met een sterk team, een rol moet opnemen.

Caroline & Frank: de 2 beste ministers van het land. Maar ik wil mij ook even richten tot u, Conner: ik heb altijd geloofd in een sterk resultaat. Ik heb er altijd in geloofd dat we vandaag, op de dag van de verkiezing, een sterk resultaat konden neerzetten. Dat we terug 1 ploeg zouden zijn. Ik heb het elke dag gevoeld op straat: mensen wéten wat wij, wat jij, voor hen hebt gedaan. Voor hun pensioen, voor hun koopkracht, voor de zorg. Voor de gewone man. De kiezer is zeer duidelijk: Conner is dé stemmenkampioen van Oost-Vlaanderen. We staan er terug. Als 1 team. Om het verschil te maken.

Ik wil de winnaar van deze verkiezingen feliciteren. Wij staan de komende dagen open, voor alle gesprekken en willen altijd onzeverantwoordelijkheid op te nemen. Maar met Vooruit zal dat altijd betekenen: met meer koopkracht, meer zorg en een beter onderwijs.


Ga naar Nieuws Vooruit
Over de Auteur

Team Vooruit

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant