Nieuws

LOKAAL: Vooruit Oudenburg steunt de kandidatuur van Conner Rousseau en Funda Oru!

Vooruit Oudenburg

Friday 05

May 2023 14:11

Samen met de afdeling Gistel organiseerde het bestuur van de afdeling Oudenburg op donderdag 4 mei 2023 een algemene vergadering. Dit ter voorbereiding van het congres in juni. Op 4 juni organiseert Vooruit namelijk een familiedag in Plopsaland De Panne. Tijdens de Familiedag in Plopsaland vindt ook een congres plaats. Daar geven we samen de aftrap naar de campagne van 2024. Vooruit wil de stilstand doorbreken en de oude politiek wakker schudden.

 

Tijdens de algemene vergadering gaven Gino Dumon en Tahira Malik, beiden schepen in Oudenburg, een toelichting over de congresteksten. Het administratief gedeelte betrof de voorzittersverkiezingen. Conner Rousseau en Funda Oru zijn kandidaat om zichzelf op te volgen als voorzitter en ondervoorzitter. "Wij steunen deze kandidatuur en dragen hen dan ook voor als kandidaat-voorzitter en kandidaat-ondervoorzitter", aldus de plaatselijke voorzitters Pascal Garmyn (Oudenburg) en Ben Van Quaethem (Gistel).

Naast het administratieve, was er ook nog een inhoudelijk luik over de thema's zorg, jongeren, werk, economie/begroting, asiel/migratie en klimaat. "Na een goede bespreking werden de congresteksten unaniem goedgekeurd", zegt Oudenburgs schepen Gino Dumon.

Op zondag 4 juni 2023 vindt onze familiedag plaats in Plopsaland De Panne. En ook jij bent van harte welkom. Leef je uit op de meer dan 50 attracties, samen met je vrienden of het hele gezin. En dat zonder lange wachtrijen. We hebben het park helemaal voor ons. En, wat meer is: de inkom, normaal 48 euro, is gratis. De enige voorwaarde? Je bent of wordt lid van Vooruit. Inschrijven kan via deze link.

Over de Auteur

Vooruit Oudenburg

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant