Nieuws

LOKAAL: Vooruit Willebroek kiest nieuw bestuur

Jan peeters

Tuesday 10

January 2023 20:20

Op maandag 9 januari hield de Willebroekse afdeling van Vooruit haar algemene ledenvergadering.

Tijdens deze tweejaarlijkse bijeenkomst wordt traditioneel het partijbestuur opnieuw samengesteld. Dit bestaat momenteel uit 26 partijleden die op maandelijkse basis zullen vergaderen.

In de schoot van die vergadering werd ook een nieuw dagelijks bestuur verkozen. Uittredend voorzitter Nick Boeykens  was omwille van professionele redenen zelf geen kandidaat meer.

Een honderdtal Vooruit-leden bracht hun stem uit en zij verkozen Jan Peeters overtuigend tot nieuwe voorzitter voor de komende twee jaar. Nick Van kerckhoven en Patrick Carleer werden aangeduid tot ondervoorzitter en Anita Moens werd bevestigd als secretaris. Verder blijft Stany Bemus op post als penningmeester en zullen Ingrid Verschueren en Karen De Cock samen instaan voor de opmaak van het verslag.

 

“Uiteraard ben ik zeer blij met mijn verkiezing”, zegt kersvers voorzitter Jan Peeters, die reeds twee jaar ondervoorzitter was. “Ik besef evenwel dat het een belangrijke twee jaar zullen worden, met als orgelpunt een klinkende verkiezingsoverwinning bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2024 voor onze beweging. Daar mag men dit nieuw verkozen bestuur op afrekenen.”

 

Na de ledenvergadering vond ook nog een nieuwjaarsreceptie plaats, waarop de nieuwste Vooruit-minister, Caroline Gennez een speech gaf voor alle aanwezigen. Ook het nieuwe Vlaamse parlementslid en tevens provinciaal Vooruit-voorzitter Thijs Verbeurgt tekende aanwezig.


Ga naar Jan peeters
Over de Auteur

Jan peeters

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant