Nieuws

LOKAAL: Vooruit Tienen organiseert gezinszoektocht

Kjell Coel

Voorzitter Vooruit Tienen / Conversation Manager

Tuesday 28

June 2022 11:11

Tienen, 26 Juni 2022 - Met een hapje en een drankje, lanceerde Vooruit Tienen afgelopen zondag de start van hun gezinszoektocht doorheen het centrum van Tienen. Tijdens de wandeling van ongeveer 5km is het de bedoeling dat je 45 foto’s zoekt en deze in de juiste volgorde kan zetten. “Na een periode van corona en binnen te moeten zitten, wordt het tijd dat we terug meer buiten komen” vertelt Glenn Goovaerts. “Daarom hebben Jef en ikzelf, samen met de werkgroep mobiliteit van Vooruit Tienen, een gezinszoektocht in elkaar gestoken. Wie alle foto’s in de juiste volgorde kan zetten waarin men ze tegenkomt tijdens de wandeling, maakt kans op een T-bon.” Deelnemen kan zowel digitaal als op papier. Via de Facebookpagina van Vooruit Tienen, kan je de formulieren terugvinden. Wie deelneemt op papier, kan zijn antwoordformulieren deponeren in een rode brievenbus bij het ABVV (Leuvensestraat), Solidaris (Grote Markt) en brasserie Incognito (Grote Markt). Het antwoordformulier kan ook digitaal ingediend worden. Na 15 augustus 2022 wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar wordt daarna persoonlijk gecontacteerd.

“De wandeling is zo in elkaar gestoken, dat iedereen deze kan doen. Je moet de wandeling ook niet in één keer doen, je kan ze gerust opsplitsen” zegt Jef Mellaerts. “Via een korte en vrijblijvende bevraging, hopen we ook informatie te krijgen van de deelnemers over de mobiliteit langs de door ons uitgestippelde route” vult Glenn aan “We vinden mobiliteit enorm belangrijk en krijgen daarom ook graag feedback van de deelnemers. Iedereen zou zich op een veilige manier moeten kunnen verplaatsen van punt A naar punt B, zo ook bijvoorbeeld mensen in een rolstoel of met een kinderwagen.” 

De gezinszoektocht is een ontspannende wandeling gemaakt om samen te kunnen doen met het voltallige gezin of onder vrienden. Onderweg kom je langs onder andere de Grote Markt, het stadspark en Heldenland en het is de ideale manier om het centrum van de stad Tienen in detail te leren kennen.

Wie alle foto’s in de juiste volgorde kan zetten waarin men ze tegenkomt tijdens de wandeling, maakt kans op een T-bon. De antwoordformulieren kunnen gedeponeerd worden in een rode brievenbus bij het ABVV (Leuvensestraat), Solidaris (Grote Markt) en brasserie Incognito (Grote Markt). Het antwoordformulier kan ook digitaal ingediend worden (zie link). Na 15 augustus 2022 wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd.
Papieren versie (PDF):
Heb je de wandel- en fietsroute app Komoot? Dan kan je via onderstaande link een live routebeschrijving krijgen: https://www.komoot.nl/tour/775040200
Veel plezier met het zoeken van de foto’s!

 

 

 

CONTACT

Jef Mellaerts


Politiek Secretaris

 

Mobile: 0499 22 99 19

 

E-mail: [email protected] 

 


Ga naar Kjell Coel
Over de Auteur

Kjell Coel

Voorzitter Vooruit Tienen / Conversation Manager

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant