Nieuws

Vooruit maakt zich klaar voor 1 mei

Team Vooruit

Monday 26

April 2021 18:15

1 mei nadert met rasse schreden. Door corona zijn grote fysieke bijeenkomsten zoals optochten nog steeds niet mogelijk. We laten dat niet aan ons hart komen, het is een dag die we als socialisten niet zomaar voorbij laten gaan. 

Onze beweging doet op een nieuwe positieve manier aan politiek. Daar horen onze socialistische waarden ook bij. Onze historische strijd voor arbeidsrechten blijft. Ook dit jaar maken we van 1 mei een feestelijke Dag van de Arbeid en daar starten we deze week al mee:

Donderdag 29 april 

Onze voorzitter Conner Rousseau is opnieuw te gast bij de Cooke & Verhulst-show. Tune in om 21u40.

Ook al kunnen we nog niet fysiek samenkomen, Vooruit doet er alles aan om op 1 mei dicht bij jullie te zijn om samen onze feestdag te vieren

Vrijdag 30 april 

Aan de vooravond van 1 mei staat er heel wat op het programma. Om 17u neemt Conner het woord in een 1 mei-speech die jullie live kunnen bekijken via al onze sociale media kanalen. Check zeker ons Facebook event, Instagram en Youtube-kanaal.

Om 19u is onze voorzitter ook te horen in De vooravond live

Zaterdag 1 mei 

Dicht bij de mensen staan. Dat is waar het op 1 mei om 10u om draait. Onze voorzitter gaat “on tour” en coronaproof op bezoek bij verschillende mensen. Hij spreekt met hen over de dingen waar zij wakker van liggen. Volg alle activiteiten op 1 mei via Facebook, Instagram en Youtube

Ook al kunnen we nog niet fysiek samenkomen, Vooruit doet er alles aan om op 1 mei dicht bij jullie te zijn om samen onze feestdag te vieren. 

 

 
Ga naar Nieuws Vooruit
Over de Auteur

Team Vooruit

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant