Nieuws

LOKAAL: Vooruit Halle wil jouw mening weten

Bertrand Demiddeleer

Voorzitter (gemeenteraad) Halle / Provincieraadslid Vlaams-Brabant

Tuesday 24

January 2023 14:19

Vooruit Halle is een partij die veel de baan opgaat, maar bij iedereen langsgaan is een bijna onmogelijke opdracht.  Daarom organiseert Vooruit buurtbabbels, waarbij de mandatarissen naar jouw mening over de stad vragen, om daarmee aan de slag te gaan in het beleid.

De komende weken organiseert de afdeling uit Halle 2 keer een buurtbabbel. 

Op zondag 5 februari koppelt Vooruit dit aan haar nieuwjaarsreceptie die ze traditiegetrouw organiseert. Op het Claesplein in Lembeek, is iedereen die dag hartelijk welkom van 14u tot 16u voor een drankje, een hapje en een babbel.

Op zondag 12 februari trekt Vooruit dan naar het Wijkplein in Buizingen van 10u tot 12u.  Ook daar wordt een drink aangeboden.

“Het is het ideale moment om jouw bezorgdheden, opmerkingen of andere ideeën voor en over de stad aan onze mandatarissen en militanten mee te geven’ zegt Bertrand Demiddeleer, voorzitter van Vooruit Halle. ‘We noteren alle opmerkingen en gaan er mee aan de slag.  Zaken die een quick win zijn, zullen we voorleggen aan het huidig beleid, andere zaken zullen we dan weer in ons programma opnemen, maar wat niet realistisch is zullen we ook meteen meegeven.  We moeten eerlijk zijn tegenover de Hallenaar, niet alles is realiseerbaar.  Deze bevraging, de huisbezoeken en dergelijke meer willen we aangrijpen om een verkiezingsprogramma te maken dat zo kort mogelijk bij de Hallenaar ligt.  In het voorjaar doen we nog een paar buurtbabbels in andere delen van onze gemeente.’


Ga naar Bertrand Demiddeleer
Over de Auteur

Bertrand Demiddeleer

Voorzitter (gemeenteraad) Halle / Provincieraadslid Vlaams-Brabant

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant