Nieuws

Vooruit Brugge zamelt 2773 euro in voor Komerbi

Vooruit Brugge

Monday 30

May 2022 09:30

Vooruit Brugge kon met haar wijn- en cavaverkoop maar liefst 2773 euro inzamelen voor vzw Komerbi. De vzw die kwetsbare jongeren begeleidt ontving de cheque uit de handen van voorzitter Christie Herckenrath.

De wijn en cava werd in de eindejaarsperiode vorig jaar verkocht in samenwerking met wijnhandel Elvino. Boegbeelden van de partijen leverden ze daarna persoonlijk aan huis. “Na de inzameling van warme kinderjassen en boekentassen opnieuw een mooie succesvolle actie voor het goede doel”, aldus een tevreden voorzitter. Samia Helsmoortel en Salim Benaadjou, oprichters van Komerbi, namen de cheque heel dankbaar in ontvangst: “Deze steun is hartverwarmend en helpt ons om nog meer jongeren te bereiken.”

Wie is komerbi?
Komerbi werd opgericht door sociaal geëngageerde Bruggelingen met een hart voor de jeugd. Ervaringen als leerkrachten en jeugdwerkers leerden hen dat de maatschappelijk kwetsbaardere jongeren uit Brugge op zoek waren naar een veilige plek waar ze zichzelf kunnen zijn en hun capaciteiten kunnen ontwikkelen en benutten. Komerbi biedt die jongeren coaching aan op vlak van persoonlijke ontwikkeling en op vlak van studieresultaten. Daarnaast voorzien ze ook vrijetijdsactiviteiten voor de jongeren.

 

Meer info?


Christie Herckenrath
Voorzitter Vooruit Brugge
0479/450163


Ga naar Vooruit Brugge
Over de Auteur

Vooruit Brugge

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant