Nieuws

Bib en zaal afbouwen of kiezen voor het geld van de verkoop van 't jongensschool

Vooruit Tielt-Winge

Thursday 08

February 2024 07:55

Het is zover. De verkoop van 't Jongensschool staat op de agenda van de gemeenteraad nu donderdag.
Zoals al eerder aangekondigd zetten CD&V en OpenVld door met deze verkoop en dit zonder een voorstel tot alternatief voor de bib. Dus wat, hoe,... met de bibliotheek is nog steeds onduidelijk, maar op 30 juni is het einde verhaal voor de bib in 't Jongensschool.
De zaal blijft ter beschikking van de verenigingen, maar enkel buiten de schooluren en tegen een kostendekkend tarief. Geen idee wat dat mag betekenen, maar dat de dienstverlening hier sterk door achteruit gaat staat buiten kijf.
Steve Cleynen: We schreven eerder dat dit bestuur geen visie heeft. Deze mening moet ik jammer genoeg bijstellen. Ze hebben wel een visie of plan. Laat alles verloederen zodat je het uiteindelijk kan verkopen/privatiseren. Wat zal het volgende zijn?
En de loods van openbare werken, ook dat is voor ons een even groot raadsel als voor u.
Wil je ook dat de bib blijft en niet afgebouwd wordt, dat we eindelijk werk maken van deftige zalen in Tielt-Winge voor onze verenigingen en inwoners, kom dan naar de gemeenteraad op donderdag 15/02 om 19:30 en laat zien dat je niet akkoord bent met deze eenzijdige beslissing van OpenVld en CD&V

Ga naar Vooruit Tielt-Winge
Over de Auteur

Vooruit Tielt-Winge

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant