Nieuws

LOKAAL: Valentijn: Vooruit Gent ziet de Gentenaars graag!

Vooruit Lokaal

Tuesday 14

February 2023 14:07

14 februari is Valentijnsdag, hét moment voor Vooruit Gent om nog eens letterlijk te tonen hoe graag we de Gentenaars zien! Op de middag deelden we aan de Predikherenbrug (aan Predikherenlei & Ajuinlei) prachtige gratis hartjes uit die mensen kunnen doorgeven aan een geliefde.

Nathalie Dullemont, lid van het Gentse partijbestuur en ondervoorzitter van Vooruit Oost-Vlaanderen, coördineerde de actie. Ze was in de wolken over het succes ervan.

“We hadden drie versies: ‘Liefde is… wat ik van je krijg zonder er om te vragen’, ‘Liefde is… zorg dragen voor elkaar’ en ‘Liefde is… altijd jezelf kunnen zijn’. Op de achterzijde kan men invullen wat men wil geven aan de ander: een dikke kus, een mega-knuffel, een pint op café óf iets wat men zelf heeft verzonnen. De mensen waren geweldig opgezet met die kleine attentie.”

De hartjesactie vond voor het eerst plaats op 14 februari 2019 en bleek meteen een schot in de roos. Ondertussen is het een mooie traditie. “Het is geweldig om te zien hoe blij mensen zijn als ze een hartje krijgen. ’t Geeft echt een hele positieve sfeer. Een blijvertje, die actie!”


Ga naar Vooruit Lokaal
Over de Auteur

Vooruit Lokaal

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant