Nieuws

LOKAAL: Terugblik op geslaagde herfstborrel

Vooruit Lokaal

Tuesday 12

December 2023 20:57

Onder een stralend zonnetje vond onze herfstborrel plaats. Place-to-be was OC Dorpshuis in Jonkershove. Het werd een gezellig onderonsje met een hapje en een drankje. De ideale gelegenheid om wat bij te praten na toch een lange tijd van geen activiteiten gepland in Houthulst. Voorzitter Peter Van Ryckeghem en schepen Olivia Masselin waren enorm enthousiast om iedereen van harte welkom te heten.

Als gastspreker hadden we Steve Vandenberghe uitgenodigd. Vlaams Parlementslid en burgemeester van Bredene. Hij kwam spreken over hoe politiek ook positief gevoerd kan worden. Samenwerken. Bruggen bouwen. Aandacht voor koopdracht en gezondheid van de gewone mensen. “Behandel je medemens zoals je zelf behandeld wilt worden”. Hierop is zijn politiek engagement gebaseerd. Hij is de politiek ingegaan om op te komen voor de mensen die het moeilijk hebben in onze samenleving en niet altijd de mogelijkheid hebben om zichzelf te verdedigen. Het heeft hem onder meer het burgemeesterschap van de fijne kustgemeente Bredene opgeleverd. Hij is erg fier op de warme gemeente die hij samen met zijn team en inwoners heeft kunnen creëren in Bredene.

Tenslotte hebben we ook nog Francky Damman letterlijk in de bloemetjes gezet. Dit om hem te bedanken na vele, vele jaren als secretaris van Vooruit Houthulst. Af en toe de werkende krachten van onze partij in the picture, ook dat mag wel eens gebeuren. Ook in 2024 zijn we van plan om af en toe eens een activiteit te organiseren in onze mooie gemeente Houthulst. Wordt zeker nog vervolgd.


Ga naar Vooruit Lokaal
Over de Auteur

Vooruit Lokaal

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant