Nieuws

LOKAAL: Sint-Niklaas l Vernieuwing met Sara en Steve.

Vooruit Sint-Niklaas

Wednesday 02

February 2022 17:36

Conner blijft in Sint-Niklaas en koppelde aan dat nieuws meteen een vernieuwingsoperatie. Steve Vonck en Sara Salarkiya komen nog dit jaar in de gemeenteraad. Met heel veel dank aan Gaspard Van Peteghem en Christel Geerts die een stap opzij zetten voor deze vernieuwing.

Sara Salarkiya (26) en Steve Vonck (46) nemen na de zomer de fakkel over van Christel Geerts en Gaspard Van Peteghem. We bedanken onze 2 rotsen in de branding nu al uitgebreid voor deze stap opzij. Uiteraard zullen we hen ten gepasten tijde uitvoerig uitzwaaien.

Verjonging in de uitvoerende mandaten is een essentiële stap in ons vernieuwingsplan. Sara en Steve zullen samen met Conner en een hele ploeg jongeren de nieuwe generatie vormen van Vooruit Sint-Niklaas. Het enthousiasme om over te nemen groeit en dat mag niet worden afgeremd.

Sara Salarkiya is geboren en getogen in Sinaai. Ze verhuisde nog niet zo lang geleden naar het centrum van Sint-Niklaas. Op de website van Vooruit omschrijft ze zichzelf als volgt: feminist, socialist, weirdo, mixed kid - gender & diversity, african studies (she/her). Veiligheid op straat en kinderarmoede worden haar eerste speerpunten.

Steve Vonck is horecauitbater en Sint-Niklazenaar in hart en nieren. Hij is een doener en de stap naar de gemeenteraad is voor hem dus een bewuste keuze. Hij wil het horeca- en uitgangsleven ondersteunen, mensen wakker houden als het om extremisme gaat en zijn gedacht kunnen zeggen op een plek waar je werkelijk het verschil kan maken.

U zal hen ongetwijfeld nog veel horen en zien. We wensen hen veel geluk op hun vernieuwingspad.


Ga naar Vooruit Sint-Niklaas
Over de Auteur

Vooruit Sint-Niklaas

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant