Nieuws

Sint-Niklaas l Gezinsabonnement De Ster terug ingevoerd!

Vooruit Sint-Niklaas

Wednesday 02

February 2022 17:55

De provincieraad keurde het voorstel van Peter Hertog (Vooruit) unaniem goed om op De Ster opnieuw een gezinsabonnement in te voeren!

Op vraag van Peter Hertog (Vooruit) komt er dan toch een voordeliger gezinsabonnement voor recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas.

Begin deze maand keurde de provincieraad de nieuwe tarieven goed voor de Oost-Vlaamse recreatiedomeinen. Maar het voordelige gezinsabonnement bleek niet meer te bestaan. Dat stuitte op veel protest. Peer Hertog diende meteen een nieuw voorstel in dat ervoor moet zorgen dat De Ster even democratisch en makkelijk bereikbaar moet blijven als nu, voor iedereen, vooral voor gezinnen. Peter vraagt geen complex formules of hogere kosten. De Ster is er voor iedereen.

Het domein is eigendom van de stad Sint-Niklaas, maar wordt uitgebaat door de provincie. De provincie gaat nu dus een nieuw voorstel uitwerken. Dat zal eerst besproken worden met de stad. Nadien wordt het op de provincieraad gebracht. Als alles goed gaat, is dat al in de loop van volgende maand. 


Ga naar Vooruit Sint-Niklaas
Over de Auteur

Vooruit Sint-Niklaas

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant