Nieuws

LOKAAL: Restaurantdag-aan-Huis: Zondag 17 september

Vooruit Lummen

Friday 28

July 2023 10:26

Zin in een heerlijke pasta of een lekkere halve haan? Of gewoon zin in beide? Dat kan! Op zondag 17 september houden we met Vooruit Lummen opnieuw onze jaarlijkse Restaurantdag-aan-Huis.

Er is keuze uit verschillende heerlijke gerechten: spaghetti bolognaise, pasta met vis, vegatarische pasta, halve haan, balletjes in tomatensaus, ... Mmm, heerlijk!

We brengen de gerechten bij u aan huis of u komt ze bij ons aan De Kalen Dries in Meldert afhalen. De uren waarop we leveren of wanneer u kunt afhalen, vindt u via de link hier beneden.

We koppelen onze Restaurantdag-aan-Huis aan een sociaal doel. Al jaren kent Lummen een sociale kruidenier: 't Procentje. Zij proberen mensen die het niet breed hebben toch op een menswaardige manier naar de winkel te laten gaan en proberen producten aan een verlaagd tarief aan te bieden. Ze zijn gevestigd in het gebouw van Rusthuis Meerlehof in de Wijngaardstraat. Voor hun werking kunnen ze nog een grote diepvriezer gebruiken waarin je de producten uitgestald ziet liggen. Wij willen hen daarbij helpen: we schenken 1 euro van elk besteld gerecht aan 't Procentje.

Dus per gerecht dat u bij ons bestelt en komt afhalen of dat wij leveren, doneert Vooruit Lummen één euro aan 't Procentje. Als de pasta alleen al geen motivatie kon zijn, dan zeker onze bijkomende actie wel.

Hoe bestellen?
- via de link: Restaurantdag-aan-Huis
- of door je bestelling binnen te brengen bij Vooruit Lummen in de Sint-Lambertusstraat 39

 


Ga naar Vooruit Lummen
Over de Auteur

Vooruit Lummen

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant