Nieuws

Peggy Massien op plaats 2 voor Vooruit voor gemeenteraadsverkiezingen

Bertrand Demiddeleer

Voorzitter (gemeenteraad) Halle / Provincieraadslid Vlaams-Brabant

Sunday 28

January 2024 21:07

Peggy Massien zal op de tweede plaats staan voor Vooruit op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Vooruit is werk aan het maken van een goede lijst.
Een goede lijst betekent concreetdat de lijst een goede weerspiegeling moet zijn van de Halse
bevolking.
Alle uitredende mandatarissen en wij hebben er metVooruit acht, komen allemaal terug op. U kent ze waarschijnlijk, maar ik ga ze toch even opnoemen : schepen Peggy Massien en Johan Servé, gemeenteraadsvoorzitter Bertrand Demiddeleer, fractieleider Hedwig Van Rossem, gemeenteraadsleden Arno Pirolo en Valerie Hamelrijck en voor het Bijzonder Comité Sociale Dienst in het OCMW zetelt Mathias Pierquin en natuurlijk burgemeester Marc Snoeck.
Dus bij ons geen ééndagsvliegen of avonturiers, maar stuk voor stuk mensen die hun stad kennen, die ervaring hebben en die een hart hebben voor de mensen en voor het verenigingsleven.
Daarnaast kunnen we nu reeds verzekeren dat we met een aantal verrassingen gaan uitpakken waar men in onze stad met grote ogen zal naar kijken. We hebben reeds een twaalftal nieuwe kandidaten gevonden die voor de eerste keer zullen deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen en die dus mee hun schouders hebben gezet onder het project van Vooruit, dat we voor onze stad willen uitrollen. 

We hebben niet alleen verrassingen maar we zorgen ook voor grote continuïteit. We zijnbijzonder blij dat we officieel mogen aankondigen dat Peggy Massien opnieuw op de tweede plaats staat.

Peggy uitgebreid voorstellen hoeft niet echt; iedereen kent haar. Het hart op de goede plaats, recht voor de vuist en ze kan absoluut geen onrecht verdragen.
Samen met de ganse ploeg, maar zeker ook door de sterke ruggensteun van Peggy Massien zijn we er van overtuigd dat we een goed eindresultaat zullen halen op 13 oktober 2024.


Ga naar Bertrand Demiddeleer
Over de Auteur

Bertrand Demiddeleer

Voorzitter (gemeenteraad) Halle / Provincieraadslid Vlaams-Brabant

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant