Nieuws

LOKAAL: Paula De Brie - erelid districtsraad 🅰

Vooruit District Antwerpen

Thursday 19

January 2023 00:04

Op woensdag 18 januari werd Paula De Brie gehuldigd als erelid van de districtsraad. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van district Antwerpen mocht Paula niet alleen bloemen ontvangen, maar ook een applaus dat ver over de partijgrenzen heen weerklonk. Wie Paula kent - een begrip in Antwerpen-Noord én daarbuiten - hoeft geen verdere uitleg waarom ze deze titel op haar borst mag spelden. 
Dat was ook de motivatie waarmee onze fractie ons gewezen raadslid had voorgedragen als erelid. 

Fractieleider Sascha Luyckx haalde tijdens de bewuste districtsraad ook zijn (in partijkringen wereldberoemde) favoriete anekdote graag boven.
"Jaren terug organiseerden we een mosselsouper die volledig uit de hand gelopen was. De combinatie van te veel eters en te weinig helpende handen dreigde ons hele evenement te vergallen.
Maar dat was buiten Paula gerekend. Eigenhandig runde ze de hele show en zo kregen de honderden mensen tijdig hun pot mosselen voorgeschoteld. Dat is Paula ten voeten uit."

Toch is het vooral haar strijd tegen zwerfvuil in de Seefhoek die tijdens de huldiging naar boven werd gebracht. En terecht ... met haar engagement als straatvrijwilliger én als districtsraadslid maakt(e) Paula écht het verschil. Voor haar wijk, voor het district. En vooral: voor een propere, schone wijk 😉. 
Tot op de dag van vandaag. En vandaag kreeg ze dan ook een méér dan verdiende erkenning. 

Proficiat, Paula!  👏👏👏


Ga naar Vooruit District Antwerpen
Over de Auteur

Vooruit District Antwerpen

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant