Nieuws

LOKAAL: Oostende. UITGESTELD NAAR 2022 't Gesprek met Mark Elchardus

Team Vooruit

Friday 05

November 2021 16:37

UPDATE: de huidige coronasituatie noodzaakt ons ertoe om 't tweede Gesprek, gepland op 14 november 2021, te verplaatsen naar een latere datum. Het bestuur van Vooruit Oostende besliste om alle indoor-(leden)activiteiten voor de rest van het jaar te annuleren. Uitstel betekent echter geen afstel! We houden eraan 't Gesprek met Mark Elchardus in 2022 te plannen. We hopen je dan te mogen ontvangen. Volg onze Facebookpagina voor updates en voor nu: keep it safe, zorg goed voor uzelf en anderen ❤️
Een boeiende zondagvoormiddag over de lokale politieke actualiteit én een Gesprek met Mark Elchardus. Hij bracht pas een nieuw boek uit: Reset, over identiteit, gemeenschap en democratie. Het boek stemt tot nadenken, beroert de politiek en pleit voor een reset van de Vlaamse sociaaldemocratie.
We nodigen je in 2022 graag uit voor ‘t tweede Gesprek in ‘t Verschil, Dr. Edouard Moreauxlaan 101. DATUM VOLGT! 
DIT WETEN WE WE AL:
Op onze sofa:
* gemeenteraadslid Jeroen Soete en voorzitter / zorgdeskundig Björn Pannecoucke gaan in gesprek over de Oostendse zorg. Zij werpen hun licht op de privatisering van onze thuiszorg en de defusie van het Henri Serruysziekenhuis (uit AZ Sint-Jan Brugge Oostende).
* John Crombez en Mark Elchardus grijpen het Oostendse privatiseringsverhaal als vertrekpunt en zullen het o.a. hebben over ‘liberaliseringsdrang’ en de ‘reset van de Vlaamse sociaaldemocratie’.
Heb je zelf een vraag voor hen, stuur deze dan naar ons door via [email protected].
Graag tot dan!
Over de Auteur

Team Vooruit

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant