Oostende. Hou het politiekantoor op de Vuurtorenwijk open.

De gemeenteraad van juni 2021 gaf de korpschef van de Lokale Politie Oostende aan dat de beslissing nog niet genomen is om het politiekantoor op den Opex te sluiten. Burgemeester Tommelein liet toen verstaan het wijkkantoor op de Dr. Edouard Moreauxlaan wel te sluiten en OC De Ballon als uitvalsbasis voor de wijkagenten te gebruiken.

We mogen het belang van het wijkpolitiekantoor op den Opex niet onderschatten. En laat ons eerlijk zijn, de wijk heeft al niet veel faciliteiten en infrastructuur, maar werd de laatste jaren in alle richtingen een pak groter. Voor ons is het duidelijk: den Opex heeft niet minder, maar meer nodig.

De wijkagenten, een paar keer in de week, hun werk laten doen tussen de kinderopvang, de schoolgaande kinderen, senioren en bezoekers van het OC, daar is geen beginnen aan. Ook daarom blijven we proberen om het wijkkantoor open te houden … én wij vragen jullie steun daarbij. Help ons onze stem op de gemeenteraad nog luider te laten klinken en steun onze petitie. Hou het politiekantoor op de Vuurtorenwijk open.

John Crombez, fractieleider Vooruit Oostende 

Laat jij mee je stem horen om het politiekantoor op de Vuurtorenwijk open te houden? 

Teken de petitie

Net begonnen
Doel: 200 handtekeningen

Laat jij mee je stem horen om het politiekantoor op de Vuurtorenwijk open te houden?