Nieuws

LOKAAL: Oostende. We bereiden ons voor op 2024!

Vooruit Oostende

Friday 18

March 2022 14:00

Vooruit Oostende wil zich goed voorbereiden op de lokale verkiezingen van 2024. De verzamelde fractie en het bestuur hebben zich daarom samen gebogen over de nodige stappen. Eén van onze beslissingen betreft het fractieleiderschap. We herorganiseren de fractie nu in die zin dat Jeroen Soete het fractieleiderschap zal overnemen van John Crombez. Jeroen zal voortaan de fractie inhoudelijk op sleeptouw nemen. John Crombez kan zich hierdoor focussen op de lokale verkiezingen 2024 en het toekomstplan voor Oostende. Hij zal zich inhoudelijk voorbereiden op wat Oostende nodig heeft.

 

 

"Het is duidelijk dat het beleid voor Oostende anders moet. Veel mensen hopen op een positief project voor Oostende en daar willen wij voor zorgen. Luisteren naar de Oostendenaars, terug meer zekerheid en veiligheid bieden én meer dialoog en zorg voor onze inwoners", stelt John Crombez.

Jeroen en John werken ondertussen al 13 jaar intensief samen in de Oostendse politiek. Zij kijken er naar uit om ook de komende twee jaar het huidige stadsbestuur verder op de rooster te leggen:

“Een progressieve stad als Oostende verdient een bestuur dat zich inzet voor haar inwoners. Nu gooit men zonder scrupules de Oostendse publieke zorg te grabbel, laat men de schulden van de stad ontploffen én denkt men geen rekening te moeten houden met de Oostendenaar. Dit is niet het beleid dat wij voor Oostende voor ogen hebben.”, aldus Jeroen Soete.

Deze wijziging in het fractieleiderschap werd op woensdag 16 maart 2022 kenbaar gemaakt aan de voorzitter van de Gemeenteraad en aan het Stadsbestuur van Oostende

UITNODIGING: Kom naar onze ledenvergadering op zondag 24 april 2022!

 

 


Ga naar Vooruit Oostende
Over de Auteur

Vooruit Oostende

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant