Nieuws

LOKAAL: Onze lijsttrekkers en lijstduwer

Vooruit Lokaal

Sunday 25

February 2024 13:31

Wij stellen met trots onze lijsttrekkers en lijstduwer voor. Dit met zicht op de overwinning tijdens de lokale verkiezingen van 13 oktober 2024.

Met een mix van vertrouwde en nieuwe gezichten willen we in Beernem naar de kiezers trekken. Om zo onze 5 belangrijke strijdpunten te verdedigen en hopelijk ook uit te voeren. 

Onze lijsttrekken Vicky Reynaert: momenteel federaal parlementslid voor Vooruit en focust zich in het federaal parlement op armoedebestrijding en buitenlands beleid. Ze is ook vandaag schepen in Beernem, bevoegd voor het sociaal beleid. Maar vooral mama van Achiel en houdt van lezen. 

Op de tweede plaats staat Mathieu De Boever: een nieuw gezicht. Hij werkt voor het gemeenschapsonderwijs. En voetbalt bij minivoetbalclub De Lattenklievers. 

Op de derde plaats staat Vicky Verstringe: de gevestigde waarde is momenteel lid van het bijzonder comité voor de sociale dienst. Beroepshalve is ze consulente bij Solidaris en organiseert ze mooie uitstappen voor S-PLUS, een seniorenvereniging. 

De lijst wordt geduwd door Martine Proot: de voorzitster van onze afdeling. Martine werkt momenteel voor de federale overheid en draait al een aantal jaren mee achter de politieke schermen. Een fervente fietser.

 

 


Ga naar Vooruit Lokaal
Over de Auteur

Vooruit Lokaal

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant