Nieuws

LOKAAL: Nieuwjaarsreceptie met 8 nieuwe kandidaten.

Vooruit Oudenburg

Tuesday 06

February 2024 15:44

In aanwezigheid van nationaal voorzitter Melissa Depraetere stelde Vooruit volgende kandidaten voor die zullen deelnemen aan de verkiezingen van 13 oktober.

Sandra Heyvaert (37 jaar) huishoudhulp; Stefaan Lambert (49 jaar) werkzaam bij De Lijn en militant bij acod; Bert Boon (58 jaar) dakwerker; Marleen Desmedt (62 jaar) gepensioneerd; Ives Vandierendock (58 jaar) medewerker Kringwinkel Oudenburg, Patrick Deswelgh (64 jaar) gepensioneerd en Shirley Dumon (17 jaar) student, allen uit Oudenburg en Leslie Finet (42 jaar) zorgkundige in WZC Gistel uit Westkerke.

Gino Dumon zal de lijst trekken en Tahira Malik staat op 2. “Door het goede werk van Vooruit binnen het Oudenburgs stadsbestuur kiezen steeds meer mensen onze kant en zijn we steeds met meer. Het is de bedoeling om ook na de verkiezingen van 2024 verder te besturen. Met een bevraging hebben we nu gepeild naar wat voor de burger de belangrijkste uitdagingen zijn voor de toekomst van onze stad en met de resultaten zullen we rekening houden voor ons verkiezingsprogramma”, zegt lijsttrekker Gino Dumon.


Ga naar Vooruit Oudenburg
Over de Auteur

Vooruit Oudenburg

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant