Nieuws

LOKAAL: Nieuw politiek initiatief in Willebroek

Jan peeters

Friday 13

October 2023 17:02

Nieuw politiek initiatief “Iedereen 2830” gelanceerd in Willebroek
Een nieuw tijdperk van samenwerking en vernieuwing breekt aan in Willebroek met de lancering van het ambitieuze politieke initiatief "Iedereen 2830". Het nieuwe project, met de baseline "#samenvooruit", wil Willebroek opnieuw op een positieve manier op de kaart zetten en, los van traditionele partijen en ideologieën, zoveel mogelijk Willebroekenaars betrekken bij dit verhaal.

Op die manier verzekeren we Willebroek van een optimale toekomst.
Iedereen 2830 #samenvooruit krijgt de steun van zowel Vooruit als CD&V, maar is meer dan louter een kartel. Nieuwe mensen en frisse ideeën zorgen voor een breed gedragen politieke beweging, want politiek door de mensen gaat ook over de mensen.

Waar staat “Iedereen 2830 #samenvooruit” voor?
We geloven in een samenleving waar iedere inwoner meetelt, ongeacht leeftijd, culturele achtergrond, geaardheid en politieke overtuiging. Iedereen die mee wil werken aan een positief Willebroek voor alle mensen, zeker ook in de deelgemeenten, is welkom om zijn schouders onder dit project te zetten. Gedaan met politieke spelletjes, gedaan met negativiteit: tijd voor de positieve blik vooruit.


Alleen op die manier kunnen we van Willebroek de veilige, propere, warme en sociale gemeente maken die haar inwoners verdienen.
Elke Willebroekenaar die mee wil bouwen aan de toekomst van onze gemeente en de visie van ‘Iedereen 2830’ wil onderschrijven, mag zich melden.

In de loop van 2024 zal het programma van “Iedereen 2830” uitvoerig voorgesteld worden.
Voor meer informatie en de laatste updates, bezoek www.iedereen2830.be en volg ons op sociale media.


Ga naar Jan peeters
Over de Auteur

Jan peeters

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant