Nieuws

LOKAAL: Nawfal Baaza

Vooruit Boutersem

Tuesday 03

May 2022 17:55

Bestuurslid in de kijker!

Vandaag stellen we graag Nawfal aan jullie voor, het jongste bestuurslid van de bende, maar zeker niet van de minste!

Nawfal is 26 jaar oud en geboren en getogen in Neervelp, hij heeft een prachtig gezinnetje met zijn vriendin Elien en hun trouwe viervoeter Lio. Naast zijn bestuurstaken is hij momenteel hard aan het werk om het huis waar hij opgroeide te verbouwen, een pittige periode dus en toch slaagt hij erin om het allemaal gecombineerd te krijgen.

Voor de kost voert Nawfal technische inspecties van liften uit en legt hij tuinen aan in bijberoep. We kunnen dus gerust stellen dat hij geen “zittend gat” heeft!

 De politiek kreeg sinds 2018 ook een plaatsje in zijn drukke agenda, omdat hij interesse heeft in zaken die de hele gemeente aanbelangen, in het bijzonder jeugd, mobiliteit en landbouw. Het leek hem een leuke uitdaging om zich daar op toe te spitsen. Hij koos voor Vooruit omdat hij sterk gelooft in eerlijke en gelijke kansen voor iedereen, “ieder gelijk voor de wet” zeg maar. Bovendien vindt hij ook dat mensen die het nodig hebben, hulp moeten krijgen. Zijn motto is dat ook “red alert”.

Dat Nawfal intussen al 4 jaar zijn steentje bijdraagt, bewijst dat hij nog geen spijt heeft van zijn keuze.

 Binnen het bestuur maakt Nawfal deel uit van het admin team en coördineert hij het logistieke team. Zo zorgt hij voor de verslagen van vergaderingen, regelt hij zalen als we iets organiseren, zorgt hij samen met enkele anderen voor het plaatsen en verwijderen van borden of het bestellen en afhalen van allerlei benodigdheden.

Kortom: een actieve kracht die altijd paraat staat en altijd met de glimlach. Niets is hem te veel.

Daarnaast is hij ook gewoon een oprecht vriendelijke en begripvolle kerel. We mogen blij zijn met deze harde werker met een hart van goud!

 

 

Terug naar de homepagina

 

 

Over de Auteur

Vooruit Boutersem

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant