Nieuws

LOKAAL: Vooruit Zelzate: Pannenkoekenbak socialistische verenigingen zamelt €2000 in

Team Vooruit

Wednesday 29

September 2021 08:31

Gedurende de hele maand augustus konden Zelzatenaren huisgemaakte pannenkoeken kopen t.v.v. de slachtoffers van de overstroming in Pepinster. Deze pannenkoekenbak  haalde in totaal € 2000 op.

“Wanneer de Zelzaatse socialistische verenigingen de handen in elkaar slaan, is een succes verzekerd. Maar zo’n succes overtreft zelfs onze stoutste dromen.” zegt Elle De Kuyper (voorzitter Vooruit Zelzate). “We zijn onze vrijwilligers dan ook ongelooflijk dankbaar voor het vele werk dat ze hebben verzet!”.

Viva-SVV, het Vermeylenfonds, de Koninklijke Harmonie Noorderlicht, DMC en Vooruit Zelzate, iedereen droeg z’n steentje bij tot dit succes. “Dat de Zelzatenaar een pannenkoek lust, is ons nu wel duidelijk. In totaal bakten we met z’n allen een goeie 1750 pannenkoeken” vertellen de enthousiaste coördinatrices van dit event, Martine De Koeyer (voorzitster Viva-SVV) en Els van Hove (ondervoorzitter Vooruit Zelzate).

“Omdat we een rond bedragen wensten over te maken besliste Vooruit Zelzate om de opgehaalde som te verhogen tot € 2000.” aldus Elle De Kuyper. “Er werd bewust gekozen om de opgehaalde som te storten aan een goed doel actief in Pepinster. Zo zijn we zeker dat de centen van de Zelzatenaar goed terechtkomen.” zegt Brent Meuleman (Vooruit Zelzate).

Op de vraag of Els en Martine de komende weken nog pannenkoeken zullen eten werd met een knipoog geantwoord “geef ons nu maar een huisgemaakte wafel.”.

Over de Auteur

Team Vooruit

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant