Nieuws

LOKAAL: TIENEN | Myriam Cosse geeft het stokje door in de Tiense gemeenteraad

Team Vooruit

Tuesday 22

June 2021 10:10

Gemeenteraadslid Myriam Cosse dient door medische redenen noodgedwongen afscheid te nemen als gemeenteraadslid. Na 3 jaar hard werken in de politiek valt de combinatie met de fysische zorgen te zwaar en laat ze haar plaats over aan Bart Thomas. 

 

“ We willen Myriam vanuit de fractie en vanuit de hele partij heel erg bedanken. Ze is iemand die tussen de mensen staat en een klankbord is voor heel wat mensen binnen en buiten onze beweging ” aldus fractieleidster Nele Daenen. 

Bart Thomas neemt nu het stokje over. Hij zat eerder al voor Vooruit ( sp.a ) in de OCMW raad, de gemeenteraad en het bijzonder comité van sociale dienst. Een mooi track record voor een 43 jarige die zijn engagement combineert met een job bij het socialistische ABVV. 

Bart is ook erg actief binnen zijn buurt Grimde en kaartte daar onder meer de plaatselijke parkeerproblemen aan en het onderhoud van de tumuli-site. Het kersverse gemeenteraadslid heeft ook een hart voor dieren. Dat uitte zich bijvoorbeeld in zijn strijd tegen kermispony’s en de organisatie van een jaarlijkse benefiet ten voordele van het dierenasiel in Tienen. 

Binnen de gemeenteraad wilt Bart de lijn van vorige keer doortrekken. Op een creatieve manier constructieve alternatieven aanbieden die iedereen binnen Tienen vooruit moeten helpen.

Contactpersonen:

> Nele Daenen: +32 472 69 65 54
> Kjell Coel: +32 474 48 35 47


Ga naar Nieuws Vooruit
Over de Auteur

Team Vooruit

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant