Nieuws

LOKAAL: Bierbeek - Iedereen speelt mee

Team Vooruit

Friday 10

September 2021 11:10

Voor veel gezinnen is het niet makkelijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Speelgoed aankopen en leuke dingen doen met je kinderen is dan niet altijd evident.

Vooruit verkiest de combinatie van structurele oplossingen en gerichte acties en initiatieven. Daarom doen we net als vorig jaar een inzamelactie. Ditmaal zamelen we op de Werelddag van Verzet tegen Armoede speelgoed in ten voordele van Kirikou. Dit is een project van stad Leuven dat kwalitatieve kinderspullen inzamelt om door te geven aan gezinnen die het minder breed hebben.

 

Het OCMW van Bierbeek werkt al enige jaren samen met Kirikou en heeft zo een aantal gezinnen kunnen helpen. Een echte meerwaarde dus!

Kan je geen speelgoed geven maar wil je graag helpen? Dan kan je een gift doen waarmee nadien duurzaam kindermateriaal aangekocht wordt. Storten kan op projectrekening BE10 0000 0000 0404 van Kirikou bij de Koning Boudewijnstichting met vermelding '128/3255/00096'. Voor giften vanaf €40 krijgt u 45% terug via een fiscaal attest. Zo komt €40 doneren neer op €22 zelf bijdragen.

Dit jaar koppelen we het nuttige aan het aangename en organiseren tijdens de inzamelactie een café. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je gewoon zin hebt in een drankje of een babbel!

Iedereen die langskomt maakt bovendien kans om een cadeaumand gevuld met producten uit de eerlijke handel te winnen.

Wat?
   --> inzamelactie en café
Wanneer?
   -->zondag 17 oktober
        doorlopend van 11u tot 16u
Waar?
   -->De Velpe, Opvelp.

 


Leestip: 'Dikke Freddy in het zilver', beschikbaar in onze Rode bibliotheek (https://inventaire.io/inventory/Vooruit_Bierbeek).


Ga naar Nieuws Vooruit
Over de Auteur

Team Vooruit

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant