Nieuws

LOKAAL: Keukentafelgesprekken

Vooruit Mechelen

Friday 16

December 2022 18:03

Mechelaars op een ontspannen manier samenbrengen rond een specifiek thema, dat is het opzet van onze keukentafelgesprekken. Het idee is simpel. Iemand nodigt 5 of 6 vrienden, kennissen, buren of familieleden uit voor een gesprek aan de keukentafel. Men kiest zelf het onderwerp en één van onze Vooruit-experten komt meepraten, maar vooral luisteren.

Iedereen kan zich opgeven voor het organiseren van een keukentafelgesprek naar keuze. Men bepaalt zelf het thema, het tijdstip en wie er aansluit. Mechelaars die graag aansluiten bij een thema zullen alle keukentafelgesprek in hun buurt vanaf januari op de website kunnen vinden en zich inschrijven voor keukentafelgesprekken waar nog plaatsen vrij zijn.

Binnen de keukentafelgesprekken wordt steeds vanuit de eigen ervaringen gezocht naar concrete voorstellen die onze stad beter kunnen maken, vanuit de vaste overtuiging dat er in onze stad zoveel kennis en zoveel creativiteit aanwezig is. Het komt er gewoon op aan om goed te luisteren en deze ideeën te capteren. Inschrijven kan op deze pagina.


Ga naar Vooruit Mechelen
Over de Auteur

Vooruit Mechelen

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant