Nieuws

LOKAAL: lijst Vooruit Blankenberge - Uitkerke lokale verkiezingen 2024

Vooruit Lokaal

Wednesday 08

May 2024 20:03

We zijn met Vooruit Blankenberge trots om onze lijst te kunnen aankondigen voor de komende lokale verkiezingen, met een mix van ervaring en jeugdig dynamisme.
Met maar liefst 14 nieuwe kandidaten trekt Vooruit Blankenberge naar de kiezer. Onder luid applaus van 200 leden en sympathisanten, stelden de Blankenbergse socialisten, op 1 mei hun lijst voor, voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

“Het is vandaag een echte feestdag voor de socialistische beweging in onze stad,” steekt schepen Patrick De Meulenaere van wal.

“Met deze lijst, met maar liefst 14 nieuwe kandidaten, trekken we op 13 oktober naar de kiezer. Het is een sterke lijst, die de spiegel is van onze stad. Een ploeg die de mix maakt van ervaring en jong aanstormend talent. Studenten, mensen werkzaam in de privé, de zorg, de vakbond, onderwijs, horeca, ambtenaren, maar ook senioren, staan samen gebracht op onze lijst. Op plaats 1 en 2 vinden we resp. Schepenen Patrick De Meulenaere en Annie De Pauw terug. De top 5 wordt aangevuld door voorzitter Yves Catteceur, gemeenteraadslid Fatima Oumimoun, en nieuwkomer Bram Hagers. Anneke Crevits, huidig voorzitter van de gemeenteraad, zal de lijst met volle overtuiging duwen.”

Patrick De Meulenaere stelt dat de huidige samenwerking met de coalitiepartner Open VLD goed werkt en hoopt dat deze samenwerking na 13 oktober 2024 kan verder gezet worden.

LIJST:

 1. Patrick De Meulenaere
 2. Annie De Pauw
 3. Yves Catteceur
 4. Fatima Oumimoun
 5. Bram Hagers
 6. Jill Monbalieu
 7. Margot Buyl
 8. Steven De Schoolmeester
 9. Céline Vannieuwenhuyse
 10. Eric Van Vaerenbergh
 11. Ayrton Vercruysse
 12. Pascale Mistler
 13. Francky De Braekeleir
 14. Ashley Winters
 15. Ingrid Ballegeer
 16. Hugo Alderweireld
 17. Evi Dewulf
 18. Roland Laseure
 19. Carla Farina
 20. Michel Declercq
 21. Maurice Adam
 22. Mandy De Meulenaere
 23. Stef De Busschere
 24. Carine Neyt
 25. Patrick Dobbelaere
 26. Anneke Crevits

Ga naar Vooruit Lokaal
Over de Auteur

Vooruit Lokaal

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant