Nieuws

LOKAAL: LOKAAL | Vooruit Tienen houdt bestuursverkiezingen

Kjell Coel

Voorzitter Vooruit Tienen / Conversation Manager

Monday 23

May 2022 16:10

Vooruit Tienen blijft in beweging en wil een stap vooruit zetten met een frisse wind en nieuwe bestuursverkiezingen.
Deze zullen plaatsvinden op vrijdag 27 mei van 17u tot 20u in Café Ascott | Aarschotsesteenweg 33 

Na een periode van corona is tijd voor een flinke lenteschoonmaak en kunnen we weer uit ons kot komen. Ook in onze lokale beweging. Na een geslaagde 1e mei waar we elkaar eindelijk nog eens konden zien en spreken is het tijd voor de volgende stap. En dat wilt zeggen dat de bestuursverkiezingen die door omstandigheden waren gepauzeerd eindelijk kunnen plaatsvinden. 

De lokale mandatarissen, die sowieso recht hebben op een plekje binnen het bestuur, zullen aangevuld worden met 11 stemgerechtigde leden. Vooruit Tienen deed dan ook een oproep bij haar leden en kreeg een mooi aantal antwoorden die van mensen  die samen hun handen uit de mouwen te steken binnen de afdeling.

Omdat er meer kandidaten zijn dan de 11 vacante plaatsen is het dan ook noodzakelijk om een verkiezing te houden. Leden kunnen stemmen op vrijdag 27/5 indien ze hun lidgeld correct betaalden voor 2022.  Vrijdag zullen de kandidaten voor het bestuur in cafe de Ascott zich voorstellen aan de leden die hun stem willen uitbrengen. Indien er interesse is in de namen kan er altijd contact worden opgenomen met huidig voorzitter Kjell Coel ( [email protected] ). 

Na de verkiezing van de 11 bestuursleden zal er een uitvoerend bestuur gevormd worden en zullen zowel bestuur als uitvoerend bestuur zich op 10  juni zichvoorstellen op een algemene ledenraad. Daar zullen de aanwezige leden zich dan finaal over dit nieuwe bestuur kunnen uitspreken. 


Ga naar Kjell Coel
Over de Auteur

Kjell Coel

Voorzitter Vooruit Tienen / Conversation Manager

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant