Nieuws

LOKAAL: Leuven – Wat doe jij deze zomer?

Team Vooruit

Saturday 17

July 2021 11:30

Draai aan het rad in de selfie booth van UiT in Leuven

Eind vorige maand trapte UiT in Leuven de zomer af met de campagne ‘Wat doe jij deze zomer?’ Met meer dan 200 activiteiten op de vrijetijdsagenda is keuzestress natuurlijk nooit ver weg. Wie nog niets besliste, kan zich vanaf nu laten helpen door het rad van fortuin in de selfie booth op het Rector De Somerplein. Of maak gewoon een leuke, zomerse selfie.  

Het was schepen van cultuur Denise Vandevoort die als allereerste haar geluk beproefde aan het rad. Het rad bleef staan op Leuven Air. “Dat treft, want ik was inderdaad van plan om dit weekend af te zakken naar het concert van Les Négresses Vertes en het Jamaican Jazz Orchestra. We kunnen allemaal wel wat zonnige vibes gebruiken. Er staat deze zomer trouwens zóveel op het programma, dat ik waarschijnlijk nog een paar keer aan het rad kom draaien. Ook de Zomerfilms op de Velodroom, een concert van Zomer van Sint-Pieter of een bezoek aan de expo’s in PARCUM en M staan bijvoorbeeld hoog op mijn verlanglijstje.”

Wie zelf twijfelt, kan ook komen kijken wat het rad van fortuin beslist. De selfie booth staat opgesteld ter hoogte van het standbeeld van Fonske. Deel je keuze op sociale media met #uitinleuven. De grappigste en leukste foto’s krijgen een plekje in het fotoalbum van UiT in Leuven.

Vrijetijdsagenda & info op www.uitinleuven.be.


Ga naar Nieuws Vooruit
Over de Auteur

Team Vooruit

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant