Nieuws

LOKAAL: Leuven: Straffe namen voor Leuven Air

Team Vooruit

Tuesday 25

May 2021 11:44

Nadat eerder al Zwangere Guy en Milow werden aangekondigd, krijgt het programma van Leuven Air nu definitief vorm. En het zijn niet de minsten die deze zomer zullen afzakken naar het evenementenplein in Heverlee. Wat dacht je van Clouseau, Tourist LeMC, Black Box Revelation, Arsenal, Het Zesde Metaal en Brihang? Naast deze betalende concerten kondigt de organisatie alvast ook één gratis concert aan van Les Truttes. De ticketverkoop voor al dit moois start op woensdag 26 mei om 11 uur.

“Uiteraard zijn we heel fier dat we zo’n grote namen hebben kunnen strikken voor Leuven Air”, zegt schepen Denise Vandevoort. “We zijn nog met een pak andere toppers in onderhandeling, dus er valt nog heel wat fijne muziek te verwachten deze zomer. Bovendien is het onze ambitie om meerdere gratis optredens aan te bieden. Feestband Les Truttes is het eerste in de rij. Let wel, ook hier zal je een ticket voor nodig hebben. Dit ticket wordt verkocht aan een symbolische prijs, die de bezoeker terug krijgt onder de vorm van enkele digitale drankbonnetjes. Zo willen we vermijden dat mensen een ticket reserveren en vervolgens niet komen opdagen.”

Met de aankondiging van deze Belgische toppers is het programma van Leuven Air nu al voor een derde bekend, de rest van het diverse programma wordt in de loop van de komende weken aangekondigd. Het startsein voor Leuven Air is op donderdag 1 juli.

Leuven Air praktisch

  • iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond, van 1 juli tot 14 augustus
  • grasveld naast de hockeyvelden in Heverlee (Hertogstraat 184, tegenover kazerne de Hemptinne)
  • ruime parking en pendelbus vanaf Leuven station 
  • programma, tickets en info: www.leuvenair.be
  • start ticketverkoop: woensdag 26 mei om 11 uur

Ga naar Nieuws Vooruit
Over de Auteur

Team Vooruit

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant