Nieuws

LOKAAL: Oostende. Vooruit met Oostende en Oostende met Vooruit

Vooruit Oostende

Wednesday 15

February 2023 17:35

Dat Vooruit Oostende zich goed wil voorbereiden op de lokale verkiezingen van 2024, dat wist je al. Net daarom neemt Jeroen Soete sinds vorig jaar de fractie inhoudelijk op sleeptouw. Op die manier kon en kan John Crombez zich volledig focussen op het toekomstplan voor Oostende. We weten ondertussen nog beter wat Oostende absoluut nodig heeft: de sociaal-democratische visie van Vooruit. Net daarom zal Vooruit Oostende vol overtuiging met een eigen lijst opkomen én de Oostendenaars zelf de keuze geven om te bepalen wat zij willen. Ook dat wist je al.

 

Vooruit Oostende zal met een eigen programma voor én ook door de Oostendenaars komen. Hoe we dat precies zullen aanpakken, daar komen we later steevast op terug. Wat op zondag 12 februari 2023 op de ledenvergadering alvast glashelder werd: John zal met veel goesting als lijsttrekker naar de Oostendenaar stappen en zich als kandidaat-burgemeester volledig smijten voor Oostende.

"De verkiezingen van 2024 zijn in de hoofden van de burger nog veraf, maar het wordt wel elke dag duidelijker dat veel mensen hopen op een positief toekomstproject voor Oostende. De stad is op 30 jaar tijd enorm veranderd, maar ze mag niet in een stand still vervallen. Oostende moet terug vooruit. Oostende moet terug vorm krijgen. Daar willen wij nu en straks aan werken, samen met de inwoners. Luisteren, opnieuw in dialoog gaan en dan terug meer zekerheid, veiligheid en zorg bieden in dienst van de Oostendenaars. Dat is mijn doel voor de komende jaren.", stelt John Crombez.


Ga naar Vooruit Oostende
Over de Auteur

Vooruit Oostende

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant