Nieuws

LOKAAL: Liesbeth volgt Sandy op in gemeenteraad

Vooruit Ingelmunster

Wednesday 16

February 2022 13:06

Op de gemeenteraad van februari kondigde raadslid Sandy Priem haar vertrek aan. Sandy: “na twee jaar bijzonder comité en een jaar gemeenteraad heb ik voor mijzelf besloten om te stoppen met gemeentepolitiek. Ik wil me voortaan fulltime inzetten voor mijn gezin en familie. Het waren drie leerrijke jaren. Ik ben de partij Vooruit dan ook ontzettend dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen. Ik wil ook mijn collega’s in beide raden bedanken voor de samenwerking.”

Onze voorzitter Enigo Vandendriessche reageert: “Iemand als Sandy zien we niet graag vertrekken, maar we hebben begrip voor haar beslissing. Sandy heeft een persoonlijke keuze gemaakt, en dat moeten we respecteren. Een moedige keuze trouwens, waar we samen een heel goed gesprek over hadden. Naast haar periode in de gemeenteraad heeft Sandy er ook twee jaar in het bijzonder comité voor de sociale dienst op zitten. We zijn haar dan ook heel dankbaar voor haar inzet. Tot op vandaag konden we steeds op haar rekenen.” 

Als voorzitter heeft Enigo ook zijn huiswerk klaar voor de opvolging van Sandy. “Na twee wissels willen we graag opnieuw continuïteit in onze fractie brengen. Met die boodschap ben ik op zoek gegaan naar een waardige opvolger voor Sandy. Al snel kwam ik uit bij Liesbeth Holvoet, die al meer dan drie jaar heel actief is in ons bestuur.” Liesbeth is 32 jaar en maatschappelijk werker. Ze is bestuurslid bij het Rode Kruis Ingelmunster en vangt thuis zwerfkatten op in opdracht van Hoop voor Zwervertjes. “Liesbeth zal een prima aanvulling zijn op Kurt Soenens en mezelf, ze zal zich met hart en ziel inzetten voor de Ingelmunsternaar”, besluit Enigo.


Ga naar Vooruit Ingelmunster
Over de Auteur

Vooruit Ingelmunster

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant