Nieuws

LOKAAL: Geen zorgcampus deze legislatuur

Vooruit Ingelmunster

Wednesday 16

February 2022 13:22

In 2019 pakte het gemeentebestuur uit met een ambitieus beleidsplan. Onder de noemer ‘De Tien Grote Werken’ werden tien prioriteiten voor deze legislatuur voorgesteld. In januari stond in de Krant van West-Vlaanderen dat het vijfde grote werk ‘Het ontwikkelen van een zorgcampus’, on hold werd gezet. Op de website van de gemeente staat te lezen dat het de ambitie blijft om het dossier een doorstart te geven. Reden genoeg voor Vooruit-raadslid Enigo Vandendriessche om een stand van zaken te vragen.

“De zorgcampus bestond uit een aantal interessante deelprojecten zoals het centraliseren van de dienstverlening, een sociaal restaurant, deelfietsen en -auto’s, een autonoom samenwerkingsverband met het Woonzorgcentrum en een ontwikkeling op de site Doelstraat-Nieuwstraat. Het zou jammer zijn mocht hier niets van in huis komen.”

De burgemeester moest toegeven dat van dit 'Grote werk' in deze legislatuur niet veel in huis zal komen. "De tien grote werken worden dus de negen grote werken", besluit onze fractieleider Enigo Vandendriessche. 


Ga naar Vooruit Ingelmunster
Over de Auteur

Vooruit Ingelmunster

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant