Nieuws

LOKAAL: Huis van het Kind Essen lanceert de 'Zomerbingo'

Helmut Jaspers

Bediende

Wednesday 05

July 2023 17:52

Het ‘Huis van het Kind Essen’ heeft een ‘zomerbingo’ gemaakt met allerlei activiteiten die Essense kinderen tijdens de zomervakantie kunnen doen. “De bingokaart kan tijdens de zomerpicknick op woensdagmiddag 6 september worden ingeruild voor een cadeautje,” zegt jeugdschepen Arno Aerden (Vooruit).

De zomerbingo omvat een scala aan activiteiten, waaronder buiten spelen op blote voeten, boeken lenen bij de bibliotheek, ravotten in het bos en een bezoek aan leuke speeltuinen. Het doel van het programma is om kinderen aan te moedigen om actief te zijn en tegelijkertijd hun ontwikkeling en plezier te bevorderen.

"Er is niets mooier dan de lach en het geluk van onze kinderen als ze genieten van de vrijheid van de zomer," zegt Aerden. "Met deze zomerbingo willen we onze jongeren aanmoedigen om hun omgeving te ontdekken en hun zomerdagen te vullen met spelen en ontdekken."

Het Huis van het Kind Essen nodigt alle gezinnen uit om de volle bingokaart in te ruilen voor een cadeautje tijdens de familiepicknick, die plaatsvindt op woensdag 6 september van 12u00-16u00 in het park van GC de Oude Pastorij in Essen (Essendonk 3). Iedereen wordt aangemoedigd om een picknick, vrienden en familie mee te nemen en te genieten van de activiteiten die op 6 september georganiseerd worden.

Lege exemplaren van de zomerbingo zijn beschikbaar aan de Vrijetijdsbalie van het gemeentehuis in Essen (Heuvelplein 23).


Ga naar Helmut Jaspers
Over de Auteur

Helmut Jaspers

Bediende

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant