Nieuws

Hondenweide achter het cultureel centrum en de sporthal.

Vooruit Boutersem

Monday 11

July 2022 11:19

Fijn dat het er op de gemeenteraad soms ook constructief aan toe kan gaan, zoals vorige week bij de toelichting over de nieuwe hondenweide achter het cultureel centrum/de sporthal.

We haalden aan er nog aan de rolstoeltoegankelijkheid gewerkt moest worden, want ook rolstoelgebruikers moeten de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van de hondenweide. Zo gaf onze fractie als voorbeeld dat een aangepaste poort en grasbeschermingsmatten eenvoudige ingrepen zijn, die zorgen dat rolstoelgebruikers hier ook hun hond kunnen laten loslopen.

Daarnaast vestigde onze fractie de aandacht op de smalle straat Oude Vijvers. Om de toegang tot de achterliggende velden voor de landbouwers te vrijwaren én om de hinder voor de buurtbewoners te beperken, stelden we voor om de gebruikers die met de wagen komen te verwijzen naar de parking aan het Cultureel Centrum en de basisschool.

We waren blij dat ook de bevoegde schepen onze voorstellen ter harte nam en er mee aan de slag gaat. Benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!

 

terug naar de homepagina

Over de Auteur

Vooruit Boutersem

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant