Nieuws

LOKAAL: Gunther De Sneyder

Vooruit Boutersem

Sunday 24

April 2022 12:58

Bestuurslid in de kijker!

Aan het begin van het nieuwe jaar stellen we graag nog eens een bestuurslid voor, dat sinds begin vorig jaar officieel ons team versterkt. Het gaat om de nieuwe penningmeester van de partij: Gunther De Sneyder.

Hoewel hij momenteel in Tielt-Winge woont, heeft hij jarenlang in Boutersem zelf vertoefd en kan zijn band met de gemeente niet meer stuk. Zijn moeder is immer nog steeds een inwoner en hij laat zijn kinderen ook bewust hier school lopen.

Als projectleider in de financiële sector bij KBC is Gunther zeker niet aan zijn proefstuk toe. Voor onze lokale Vooruitafdeling beheert hij de budgetten, zorgt hij voor de nodige opvolging van de inkomsten en uitgaven en houdt hij het bestuur op de hoogte van de financiële situatie van de partij.

Los daarvan kennen we Gunther niet alleen als een “socialistisch” maar ook als “sociaal” persoon die ook graag een stapje in de wereld zet. Als je het cliché van de droge bankier/boekhouder opzoekt in een encyclopedie, is zijn foto wel de laatste die je zal tegenkomen. Een plezier om mee samen ter werken op alle vlak!

Gunther

 

Terug naar de homepagina

Over de Auteur

Vooruit Boutersem

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant