Nieuws

LOKAAL: Een zomer vol cultuur in Hoboken

Vooruit Antwerpen

Thursday 07

April 2022 17:37

Na twee jaar Corona-ellende is het weer zover! Cultuurhuis Gravenhof in Hoboken gooit haar deuren wijd open! De agenda in het cultureel centrum vult zich met talloze activiteiten. Districtsschepen voor cultuur Tom de Boeck geeft u alvast een overzicht:

(foto: Pieter De Wilde)

We beginnen met een uitgebreide ‘de luxe’ 100% Antwaarpse Tournée Musicale op  13 mei op 14 locatie's met 14 Antwaarpse toppers!

Zaterdag 4 juni zijn er de huiskamerconcerten, muziek bij u thuis.

Breaking!: eind juni komt de oudste inwoner van Hoboken terug naar Hoboken. Pascal( e ) meets Hoboken!

Camping Louisa (in augustus) wordt een XL versie met geweldige headliners en naast de rock avonden ook enkele intieme klassieke optredens aan 'De Belvedere'.

Stadsmakers maakt het verschil 

De Hobokense lentepoets schakelt een versnelling hoger! Niet minder dan 500 gezinnen schreven zich in, 40 straten van Hoboken worden dit jaar gepoetst. Dat is ongezien! Uiteraard met bloemetjes en feesten met de buren.

We starten opnieuw (na twee jaar Corona) met specifieke initiatieven zoals geveltuintjes, of een bank aan jouw gevel of een samentuin met je buren of een cultureel, sociaal initiatief. Het district helpt en steunt ook financieel. Je ontdekt het op:  hoboken.be. Je kan ook een mailtje sturen naar: [email protected]

 

Hoboken viert het leven.

 


Ga naar Vooruit Antwerpen
Over de Auteur

Vooruit Antwerpen

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant