Nieuws

LOKAAL: Denderleeuw - 1 mei feest

Vooruit Denderleeuw

Wednesday 17

April 2024 22:40

Op 27 april 2024 vieren we ons jaarlijks 1mei feest.
We starten de namiddag met volksspelen voor iedereen. Dan volgt het aperitief met Melissa Depraetere en Conner Rousseau. Zij spreken ons toe ter gelegenheid van 1 mei en zullen het ook hebben over de komende verkiezingen.
Na het aperitief volgt er een fijne maaltijd aan de democratische prijs van 20 euro. Het geheel wordt muzikaal aangekleed door Gino C.

VOLKSSPELEN - 16.00 tot 18.30 uur.

Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom om mee te spelen en te genieten van onze volksspelen die opgesteld staan in de sportzaal van het Leonardocollege. Bij sommige spelen is er mogelijkheid tot het winnen van traditionele prijzen (zoals worsten of kip.) Tijdens de volksspelen is de bar geopend. Kom dus zeker mee genieten van het spelen (ook al kom je enkel voor het gezelschap, de gezelligheid en het glaasje...) Tijdens de spelen horen we een eerste optreden van Gino C.

AVONDFEEST - 18.30 uur stipt

Het programma start stipt om 18.30 uur met het aperitief. We verwelkomen voorzitter Melissa Depraetere samen met lijstduwer Vlaams Parlement voor Oost-Vlaanderen Conner Rousseau. Zij verzorgen de 1 mei-speech.

Aansluitend op het aperitief (cava of fruitsap) starten we met het avondmenu. Als voorgerecht serveren we scampi met kreeftensaus. Het hoofdgerecht is kalkoen fine champagne en we sluiten af met choccomousse fondant als dessert. En dan verzorgt Gino C. het muzikale gedeelte van deze avond.

Als je na al dit nog een reden zoekt om te komen, kan de menu-prijs je misschien overtuigen: € 20,00 per persoon.

Let op, de plaatsen zijn beperkt. Bestel je kaarten dus snel bij een bestuurslid of via ons mailadres [email protected] 

 


Ga naar Vooruit Denderleeuw
Over de Auteur

Vooruit Denderleeuw

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant