Nieuws

LOKAAL: De beste wensen voor 2023

Kjell Coel

Voorzitter Vooruit Tienen / Conversation Manager

Monday 09

January 2023 14:05

Wat een jaar! Wat een sprankelend, inspi- rerend jaar gaat 2023 worden! Ik wil samen met jou al even vooruitblikken naar momenten die klaar staan om samen te vieren, samen te dromen, samen na te denken of om samen op stap te gaan.

Toch wil ik even terugblikken. Dit om onze fiere, sterke en groeiende groep “sossen” te bedanken. Dikke merci om met trots tussen de mensen te staan. Bedankt om tijd te nemen om te luisteren naar de Tie- nenaar en daar waar nodig te helpen. Want 2022 was gene kattenpis. Toch stonden er weer velen klaar om hun handen uit de mouwen te steken.

Een sterke overheid, met een fantasti- sche Frank Vandenbroucke maakt het verschil door de welvaart te beschermen van iedereen die zijn steentje bijdraagt, dat merk je. Ook lokaal doen we dat. Con- structief, vanuit de oppositie. Dat zag je in de oplossing voor het sociaal tarief in de gasfacturen.

Hoe zorgen wij voor die bruisende stad? Samen! Want we hebben geen olie of gas om boven te halen. We zijn afhankelijk van onze kennis. De belangrijkste grondstoffen die wij hebben zijn de handen en hoofden van de mensen. De welvaart van de stad hangt dus af van het niveau van hoe we met onze kinderen en jongeren omgaan.

Om terug een welvarende stad te worden moeten we dus investeren in taal, kinder-

opvang, verenigingen en onderwijs. Alleen door onze jongeren te versterken kunnen we vooruitgaan.

Daarover gaat dan ook dit krantje. In 2023 willen we samen met jou nadenken. Starten doen met z’n allen op 29 januari. Kom dus zeker even af!

Kjell COEL, voorzitter
Nele DAENEN, fractieleider


Ga naar Kjell Coel
Over de Auteur

Kjell Coel

Voorzitter Vooruit Tienen / Conversation Manager

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant