Nieuws

Stap voor stap openen we terug deuren. Conner Rousseau reageert op beslissing Overlegcomité

Team Vooruit

Wednesday 14

April 2021 19:03

Met een beetje geluk kunnen vanaf 8 mei de terrassen van de cafés en restaurants terug open. Als we samen voorzichtig en verantwoordelijk met de maatregelen omspringen, is er eindelijk wat perspectief om ons sociale leven terug op te nemen. Hiervoor hebben we iedereen nodig. Samen kunnen we dit, samen gaan we vooruit. 

Er is eindelijk wat perspectief om ons sociale leven terug op te nemen. Stap voor stap gaan we naar het normale leven: kinderen die terug naar school kunnen, een nieuwe zomersnit en genieten van de zon op het terras met een frisse pint. Deze vooruitzichten zijn meer dan welkom, maar dit brengt ook risico's met zich mee. Voorzichtig zijn blijft de boodschap. 

Spreek dus af met 10 man, maar maak er ook geen 15 van

"Eindelijk wat perspectief. Het is goed dat er terug vooruitzicht komt op het normale leven, maar dit houdt ook risico's in. We moeten de regels blijven volgen. Dit hangt af van ons allemaal. En waarvoor we het doen: voor hen die in het ziekenhuis liggen, voor onze eigen gezondheid, en om ervoor te zorgen dat we stap voor stap terug kunnen genieten van het leven met onze vrienden, familie ... Ik heb er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken, allemaal samen kunnen we dit. Spreek dus af met 10 man, maar maak er ook geen 15 van", aldus Conner Rousseau. 

 

 


Ga naar Nieuws Vooruit
Over de Auteur

Team Vooruit

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant